Koen Vos verlaat sv Budel

De selectie van sv Budel zal het volgend jaar moeten stellen zonder middenvelder Koen Vos. De 19-jarige middenvelder, die bijna vijf seizoenen bij PSV heeft gevoetbald en de afgelopen twee seizoenen een…Koen Vos verlaat sv Budel

16-07-2017 12:30 – Ingezonden door Redactie

De selectie van sv Budel zal het volgend jaar moeten stellen zonder middenvelder Koen Vos. De 19-jarige middenvelder, die bijna vijf seizoenen bij PSV heeft gevoetbald en de afgelopen twee seizoenen een vaste waarde was op het middenveld van het eerste elftal, vertrekt naar Point University Skyhawks in het Amerikaanse Georgia. De universiteit zag beelden van Koen en hoofdtrainer Jonathan Lenarz besloot hem van sv Budel naar Amerika te halen. Koen zal zich hier voornamelijk richten op zijn voetbalcarriere, maar daarnaast zal hij aan de universiteit ook een studie Business Administration volgen. Koen, namens sv Budel wensen we je veel succes in Georgia.

Powered by Blog Grabber