Koningsdag 2018: kleurt Maarheeze weer oranje?

Het Oranjecomité van Maarheeze maakt al vér voor Koningsdag een start met de voorbereidingen. Reden daarvoor is dat de campagne van Rabobank ‘Samen Sterker’ weer van start gaat. Het principe is eenvoudig: een totaalsom aan sponsorgeld wordt verdeeld onder alle verenigingen die zich hiervoor aangemeld…Koningsdag 2018: kleurt Maarheeze weer oranje?

12-10-2017 14:23 – Ingezonden door Redactie

Het Oranjecomité van Maarheeze maakt al vér voor Koningsdag een start met de voorbereidingen. Reden daarvoor is dat de campagne van Rabobank ‘Samen Sterker’ weer van start gaat. Het principe is eenvoudig: een totaalsom aan sponsorgeld wordt verdeeld onder alle verenigingen die zich hiervoor aangemeld hebben. De verdeling wordt afhankelijk gesteld van een verkiezing. Leden van Rabobank Weerterland en Cranendonck ontvangen een uitnodiging en stemcode. Gedurende de stemperiode van 3 t/m 17 oktober, kunnen ze online stemmen op de verenigingen of stichtingen, waarvan zij vinden dat die financiële ondersteuning verdienen. Het principe is daarbij eenvoudig: hoe meer stemmen – hoe meer ondersteuning.

Maar waarom is dit nu juist voor Koningsdag zo belangrijk? Da’s eenvoudig: omdat er geen leden zijn, of andere ‘natuurlijke achterban’ is, en we de prijs voor kaarten om deel te kunnen nemen aan de activiteiten zo laag mogelijk willen houden, is de afhankelijkheid van sponsorgeld heel groot. Het Oranjecomité roept dus alle Rabobank-leden op om snel in de oranjestemming te komen, en een stem te gunnen aan Koningsdag 2018 in Maarheeze. Meer informatie vindt u op www.koningsdagmaarheeze.nl en op facebookaccount www.facebook.com/oranjecomitemaarheeze.

Powered by Blog Grabber