Korfbalvereniging Kraanvogels D1 kampioen

Afgelopen zaterdag speelde de Kraanvogels D1 de laatste wedstrijd van het buitenseizoen tegen Rust Roest D2 Eindhoven. Bij winst waren de dames kampioen. Na een vlotte eerste helft stonden de dames al…Korfbalvereniging Kraanvogels D1 kampioen

13-10-2017 11:33 – Ingezonden door Redactie

Afgelopen zaterdag speelde de Kraanvogels D1 de laatste wedstrijd van het buitenseizoen tegen Rust Roest D2 Eindhoven. Bij winst waren de dames kampioen. Na een vlotte eerste helft stonden de dames al op een 5-3 voorsprong. Deze moesten ze echter nog weten te behouden. Tijdens de rust hebben de dames nog een aantal verbeterpunten besproken en gingen vol goede moed de tweede helft in.  De dames hebben de tweede helft laten zien dat ze duidelijk de sterkere ploeg waren, de uiteindelijke eindstand was 9-6! Heb je zin om een keertje mee te trainen mail dan gerust naar: nancykees@live.nl voor meer info!

Powered by Blog Grabber