KVW Budel

St. Kinder vakantie werk heeft de inschrijvingen weer verwerkt. Het is fijn om te zien dat er weer veel kinderen gaan deelnemen aan de activiteiten van kvw. Maar we hebben voor de volgende activiteiten nog vrijwillige leiding nodig.KVW Budel

23-07-2017 13:21 – Ingezonden door Redactie

St. Kinder vakantie werk heeft de inschrijvingen weer verwerkt. Het is fijn om te zien dat er weer veel kinderen gaan deelnemen aan de activiteiten van kvw. Maar we hebben voor de volgende activiteiten nog vrijwillige leiding nodig. Donderdag 10 en vrijdag 11 augustus The Summer begins. Maandag 14 augustus k.v.w.s Disney dag. Woensdag 16 augustus k.v.w.s Max Verstappen Challenge. Zondag 20 augustus spektakel dag en op dinsdag t/m vrijdag avond de KVW Van Hunsel en Govers wandel vierdaagse, dit voor de 12.5 km. Ben je 16 jaar en ouder en je vind het fijn om de kinderen te helpen en te begeleiden geef je dan op bij Nicky Broers, Willem de Zwijgerstraat 18 Budel. Tel 0031 6 23494588.

Powered by Blog Grabber