Ledûb dames verslaat Spaarnestad

Afgelopen zaterdag was het weer zover. De thuiswedstrijd tegen Spaarnestad DS1 stond op het programma. In het begin van de eerste set bleek Ledûb toch weer moeite te hebben met opstarten. Dit leidde tot…Ledûb dames verslaat Spaarnestad

17-11-2017 09:30 – Ingezonden door Julia van Knippenberg – Fotograaf: Wil Kuijpers

Afgelopen zaterdag was het weer zover. De thuiswedstrijd tegen Spaarnestad DS1 stond op het programma. In het begin van de eerste set bleek Ledûb toch weer moeite te hebben met opstarten. Dit leidde tot een 8-2 achterstand die beetje bij beetje weer werd ingehaald. Ledûb kreeg meer grip op het spel en wist uiteindelijk toch de set te winnen met 28-26.
Ledûb begon ook de tweede set weer met een achterstand en maakte het zichzelf daar niet makkelijk mee. Vanaf 9-9 ging het gelijk op en meer servicedruk, goede aanvallen en goed gebruik van de wissels zorgde voor een winst met 25-19 voor Ledûb.
De derde set werd er gelukkig niet met een achterstand begonnen. Toch stond het op 9-9 weer gelijk en vanaf dat moment ging het erg  gelijk op. Veel lange rally’s maakte het een spannende set en er werd aan beide kanten hard geknokt. Uiteindelijk wist Ledûb het toch op het juiste moment af te maken en de set werd met 25-22 gewonnen.
Met een 3-0 voorsprong was Ledûb vastberaden om alle vijf de punten te pakken. De set werd erg goed begonnen en met een 18-9 voorsprong leek de set niet meer af te pakken. Maar niets was minder waar en door sterk spel van de tegenstander en foutjes bij Ledûb werd de set toch nog afgegeven. Ledûb wint dus met 3-1.

Komende zaterdag heeft Ledûb een weekendje rust maar 25 november mogen ze weer knallen tegen Peelpush DS 2!

Powered by Blog Grabber