Lexke Theatercafé zoekt bestuurslid lichttechniek

Lexke theatercafé is een klein theater, dat haar voorstellingen organiseert in de Borgh in Budel. Het team bestaat momenteel uit 4 heren en een dame. Zij organiseren al bijna 10 jaar met heel veel plezier een aantal voorstellingen per seizoen. Budel en omgeving leert ze steeds meer kennen en ze mogen…Lexke Theatercafé zoekt bestuurslid lichttechniek

07-10-2017 10:02 – Ingezonden door Redactie

Lexke theatercafé is een klein theater, dat haar voorstellingen organiseert in de Borgh in Budel. Het team bestaat momenteel uit 4 heren en een dame. Zij organiseren al bijna 10 jaar met heel veel plezier een aantal voorstellingen per seizoen. Budel en omgeving leert ze steeds meer kennen en ze mogen steeds meer bezoekers verwelkomen.
Ze zijn op zoek naar een enthousiasteling, die het team wil komen versterken. En dan met name iemand met affiniteit voor lichttechniek. Ze hebben een technische man in het bestuur, gespecialiseerd in geluid. Een extra bestuurslid, met kennis en kunde van lichttechniek, of zich daartoe wil laten opleiden, is van harte welkom.

Dus, houd je van theater, cabaret en muziek, en heb je al kennis van lichttechniek of wil je dat leren, meld je dan aan en wie weet word je het nieuwe lid van het team. Ze vergaderen eenmaal per maand. Ieder seizoen organiseren ze vier voorstellingen; rond de voorstellingen ben je wat extra tijd kwijt om techniek te regelen en op en af te bouwen. Lijkt het wat, meld je dan aan bij Inge Rensen (ingerensen@gmail.com).

Powered by Blog Grabber