Lezing Combinatieteelt Tuinhier Achel

Op dinsdag 21 november houdt Tuinhier Achel een lezing over combinatieteelt in de groentetuin. Net als bij mensen kan de ene plant de andere niet “uitstaan”. Maar gelukkig zijn er veel planten die wel…Lezing Combinatieteelt Tuinhier Achel

09-11-2017 14:39 – Ingezonden door Redactie

Op dinsdag 21 november houdt Tuinhier Achel een lezing over combinatieteelt in de groentetuin. Net als bij mensen kan de ene plant de andere niet “uitstaan”. Maar gelukkig zijn er veel planten die wel van elkaar houden en elkaar zelfs beschermen. Door een goed zaaiplan te maken, kan men veel teleurstellingen voorkomen.
Voorbeelden zijn wortel met uien en aardbeien met knoflook. Wilt u hier mee over weten, kom dan naar het Michielshof te Achel op dinsdag 21 november. Dhr Geert Laurent vertelt over combinatieteelt in al zijn facetten. Gratis toegang. Niet-leden betalen eigen consumptie. Aanvang: 19:30 uur.

Powered by Blog Grabber