Lezing over het Waterschap

IVN Cranendonck organiseert een lezing over Het Waterschap de Dommel. De lezing begint op maandag 23 april om 20.00 uur in het IVN gebouw aan de Hoge Weg 1a in Maarheeze.Lezing over het Waterschap

15-04-2018 08:53 – Ingezonden door Redactie

IVN Cranendonck organiseert een lezing over Het Waterschap de Dommel. De lezing begint op maandag 23 april om 20.00 uur in het IVN gebouw aan de Hoge Weg 1a in Maarheeze.

IVN Cranendonck heeft Waterschap De Dommel uitgenodigd om ons uitleg en informatie te geven over hun werk. Wim Cardinaal opent de avond met de thema’s: Waarvoor staat het Waterschap. Hoe is het opgebouwd. Voor wie en wat doen ze dit alles. Jan de Graaf neemt het over en gaat in op kwaliteit van het water in de beken rondom Cranendonck. De vervuilingen van het verleden en het effect op de ecologie. Dit belooft weer een interessante avond waarbij iedereen welkom is. Toegang is gratis, consumptie 1 euro. Graag van te voren aanmelden bij Maria Alders, e mail: [email protected] of via tel. 0031 495-591973.

Powered by Blog Grabber