Liga dames speelden tegen Groot-Bijgaarden

Onze dames traden aan tegen nieuwkomer Groot-Bijgaarden in de reeks. Een thuismatch in de Hubertus Hummelarena maar het zou geen makkelijke opgave worden. Ze hadden van de coach opdrachten meegekregen…Liga dames speelden tegen Groot-Bijgaarden

13-10-2017 11:34 – Ingezonden door Sven Spooren

Onze dames traden aan tegen nieuwkomer Groot-Bijgaarden in de reeks. Een thuismatch in de Hubertus Hummelarena maar het zou geen makkelijke opgave worden. Ze hadden van de coach opdrachten meegekregen : hard verdedigen en uitstappen, en in aanval beweging brengen op het veld. Werken dus! Met een volle bank hadden we genoeg om door te wisselen. Dus 100% gaan. Na enkele mooie acties sloten we de eerste helft af met 11-10. Maar dat Groot-Bijgaarden zich niet gewonnen ging geven was meteen duidelijk. Tien minuten lang ging de stand gelijk op, maar daarna kregen onze Sporting dames een inzinking. Geen acties meer en onze tegenstander bleef scoren. Resultaat was een kloof van 3 punten. Coach Frank begon te sleutelen aan de verdediging en aanval. Na en paar wissels en een time-out was de drive er weer en de Sporting girls geloofden er weer in. Mooie acties op hoek, vechten voor elk punt (letterlijk!) bracht in een 17 -17 stand in de voorlaatste minuut. Laatste aanval laatste minuut, Sporting aan de bal. Naar rechts op hoek, doelpoging, bal komt terug, 10 seconden, Charlotte haalt de bal op, die komt bij Anouk S. en die scoort op het eindsignaal !!! Wat een ontlading. Punten binnen.  Volgende wedstrijden worden in samenwerking met de “100” gedaan om eventuele hartpatiënten af te voeren. (PS Er hangt buiten overigens ook een AED) Spannender kan het niet meer worden. Dames proficiat met deze mentaliteit en doorzettingsvermogen!!

Powered by Blog Grabber