Loopgroep Cranendonck bereidt zich voor

Zondag 1 oktober vond de sterk bezette Sterksel Cityrun plaats. Er was een mooie delegatie van 15 deelnemers van Loopgroep Cranendonck aanwezig. Met succes! Er waren podiumplekken voor Anneke van de Vorst…Loopgroep Cranendonck bereidt zich voor

06-10-2017 10:17 – Ingezonden door Redactie

Zondag 1 oktober vond de sterk bezette Sterksel Cityrun plaats. Er was een mooie delegatie van 15 deelnemers van Loopgroep Cranendonck aanwezig. Met succes! Er waren podiumplekken voor Anneke van de Vorst (2e plaats 5 km), Ilse schoenmakers (3e plaats 10 km), Frank Hooghordel (10 km) en voor Erik de Laat (1e plaats 10 km in 37:50). Voor sommigen was dit een laatste test voor de marathon van Eindhoven die a.s. zondag plaatsvindt.
Foto: Op de foto Erik de Laat (links) en Frank Hooghordel.

Powered by Blog Grabber