Loopgroep Cranendonck organiseert hardloopfestiviteiten

Er wordt een scholierenloop, een 5 km-loop, kwart en een halve marathon georganiseerd op zondag 17 september. Deze hardloopfestiviteiten worden voor de 10e keer gehouden vanaf sportpark de Braken aan de…Loopgroep Cranendonck organiseert hardloopfestiviteiten

16-09-2017 10:18 – Ingezonden door Redactie

Er wordt een scholierenloop, een 5 km-loop, kwart en een halve marathon georganiseerd op zondag 17 september. Deze hardloopfestiviteiten worden voor de 10e keer gehouden vanaf sportpark de Braken aan de Branten 15 in Soerendonk. Houd rekening met wegomleidingen voorafgaand en tijdens de wedstrijden.

Om 9.45u is de start van de scholierenloop. De afstanden zijn 400m. voor kinderen t/m 7 jaar, 800m. voor 8- en 9-jarigen en 1200m voor de jeugd van 10-12 jaar van de basisscholen. Als beloning voor je prestatie krijg je een mooie medaille en een traktatie, er zijn prijzen voor de snelste jongens en meisjes. Deelname aan de jeugdloop is gratis. De prijsuitreiking  is direct na afloop van de jeugdwedstrijden.

Om 10.45u wordt het startschot gegeven voor de Kwart Marathon, vervolgens is de start van de 5km om 10.55u en om 11.00u starten  de lopers van de Halve Marathon. Het parcours loopt door de mooie natuurgebieden van Cranendonck; door de Vloeten, de Putberg, het Goor, natuurreservaat De Groote Heide en de Buulbergsche Heide. Dat is genieten van de natuur terwijl je hardloopt. Elke afstand is een aparte ronde. Muziekkappellen zorgen voor de muzikale motivatie tijdens het lopen, er zijn drankposten op diverse punten, verkeersregelaars zorgen voor een veilige loop  en er is de mogelijkheid voor sportmassage. Alle deelnemers krijgen een leuke attentie, de prijsuitreiking vindt plaats in de feesttent na afloop van de wedstrijden.

De voorinschrijving is gesloten, maar op zondag 17 september kun je je nog inschrijven tot 30 minuten voor de start van de wedstrijd. Kijk op de website www.loopgroepcranendonck.nl , volg  Loopgroep Cranendonck op facebook  of informeer via [email protected]

Powered by Blog Grabber