MerkMeisjesKleding.nl sponsort sv Budel JO9-7G

Het jongste meidenteam van sv Budel is in het nieuw gestoken door MerkMeisjesKleding.nl. De meidenopleiding blijft groeien en daarom waren deze nieuwe shirts noodzakelijk. Kenny en Shirley Stevens wilden…MerkMeisjesKleding.nl sponsort sv Budel JO9-7G

17-11-2017 09:51 – Ingezonden door Redactie

Het jongste meidenteam van sv Budel is in het nieuw gestoken door MerkMeisjesKleding.nl. De meidenopleiding blijft groeien en daarom waren deze nieuwe shirts noodzakelijk. Kenny en Shirley Stevens wilden onze meiden graag in het nieuw steken omdat hun webshop aansluit bij de meiden die actief zijn in dit team. Afgelopen zaterdag heeft de sponsorcommissie deze sponsor bedankt voor hun bijdrage aan onze vereniging en ontvingen Kenny en Shirley een bloemetje. De meiden kregen naast hun nieuwe shirts ook een leuke goodiebag van de sponsoren. MerkMeisjesKleding.nl is online te vinden en biedt verschillende topmerken aan via de webshop.

Powered by Blog Grabber