Miniemen (J16) halen 4 op 8 in eerste VHV-competitie dag

Onze miniemen hadden hun eerste zware test afgelopen zaterdag. Hun eerste VHV tornooi met als gasten Izegem en Sasja. Izegem was onze tegenstander vorig seizoen in de Vlaamse finale van de J14. Toen werd…Miniemen (J16) halen 4 op 8 in eerste VHV-competitie dag

22-09-2017 11:26 – Ingezonden door Redactie

Onze miniemen hadden hun eerste zware test afgelopen zaterdag. Hun eerste VHV tornooi met als gasten Izegem en Sasja. Izegem was onze tegenstander vorig seizoen in de Vlaamse finale van de J14. Toen werd vlot gewonnen maar hun linkshandige schutter was er toen niet bij wegens een gebroken arm. Nu dus wel, maar onze jongens trokken knap maar nipt aan het langste eind 7-6. Tegen Sasja kwamen onze jongens vooral kracht te kort. Sasja speelde met allemaal tweedejaars miniemen en de 6-9 was dan ook logisch te noemen.
Het beste moest echter nog komen (het slechtste overigens ook). Tegen het 2e partijtje tegen Izegem was Sporting goed geïnspireerd. De tegenaanvallen werden goed gelanceerd en ook afgewerkt en Izegem moest een zware nederlaag incasseren tegen onze jongens: 13-7. Net na ons won Izegem van Sasja dus dacht trainer Guido misschien ook kans te maken tegen de Antwerpenaren. Niets was minder waar! Waren ze te moe? Was Sasja te sterk? In alle geval bakten de onzen er niks van. Hasselt was daar om te filmen maar daar stond niks bruikbaars op, of het moest zijn dat het was om Sasja te filmen natuurlijk. We scoorden slechts 1 doelpunt en zonder veel moeite liep Sasja naar een gemakkelijke 1-7 overwinning.
Het was alweer een hele leerrijke namiddag met een 4/8 en volgende week maken we ons op voor de thuiswedstrijd tegen Tongeren. Zaterdag om 11u30 in Dommelhof!

Nelo Izegem 7-6
Iezgem Sasja 5-9
Nelo Sasja 6-9
Nelo Izegem 13-7
Izegel Sasja 10-8
Nelo Sasja 1-7

Powered by Blog Grabber