Molen de Korenbloem

Molen de Korenbloem Ospel is op zaterdag 30 sept en zondag 1 oktober geopend. Tevens expositie kunstschilder Jan van Riet uit Weert ( in het kader van de Limburgse Molendagen). Molen de Korenbloem te Ospel…Molen de Korenbloem

28-09-2017 15:27 – Ingezonden door Redactie

Molen de Korenbloem Ospel is op zaterdag 30 sept en zondag 1 oktober geopend. Tevens expositie kunstschilder Jan van Riet uit Weert ( in het kader van de Limburgse Molendagen). Molen de Korenbloem te Ospel is zaterdag 30 september en zondag 1 oktober open voor het publiek van 10.00 uur tot 16.00 uur. U kunt dan de molen bezoeken die dan ook in werking is.

Ook is de molenwinkel geopend. Hier kunt u verschillende meelsoorten kopen incl. de recepten voor het bakken van het ambachtelijke brood. Onder andere Pannenkoekenmix, Doospelsbroodmix, Turfstekers-en Vlikkestekers meergranen samengesteld van diverse soorten granen gemalen op de molen.

Op bestelling: Cadeau-pakket om een ambachtelijk brood te bakken!
Expositie; Op alle zolders van de molen is er een expositie van de kunstschilder Jan van Riet uit Weert  Het is de moeite waard om ze te bezichtigen. Bij iedere schilderij is een verhaal dat hij graag aan de bezoeker zal vertellen.

Overige activiteiten 2017;
· Opening molen; iedere  2e , 3e en 4e  zaterdag van de maand van 10.00 tot 16.00 uur
· Rondleidingen; Buiten de openingstijden is een bezoek met familie of groepjes mogelijk, maak een afspraak met de molenaar Geert van Winkel;  Tel nr 0495-633079 of mob nr 06-30457014.
· Een bezoek aan de molen is prima te combineren met het streekmuseum Eynderhoof Nederweert-Eind en/of het nationaal park de Groote Peel in Ospel-Dijk of een monumentenwandeling over Ospel. De monumentenwandeling kan in overleg met de molenaar afgesproken worden.

Powered by Blog Grabber