Mooie line-up Rock Monsieur

Tijdens het eerste weekend van september staat Rock Monsieur op het programma. Op zaterdag 2 september wordt het Marktplein van Hamont weer omgetoverd tot een gezellig festival vol goede beats. En bovenal:…Mooie line-up Rock Monsieur

30-08-2017 09:35 – Ingezonden door Redactie

Tijdens het eerste weekend van september staat Rock Monsieur op het programma. Op zaterdag 2 september wordt het Marktplein van Hamont weer omgetoverd tot een gezellig festival vol goede beats. En bovenal: Rock Monsieur, dat al aan zijn 15de editie toe is, is nog steeds volledig gratis! Kom en geniet van bands zoals Supergum, Fleddy Melculy, Freaky Age en nog veel anderen!

De aftrap wordt om 14.20 uur gegeven door Limbo, een metalbands met Hamontse roots. Om 15.40 uur is het de beurt aan The Insumers. Behalve eigen werk brengt deze band ook covers van Rancid, Cock Sparrer en Gerald Krekelberg. Een band die ondertussen zijn plekje op Rock Monsieur heeft gewaarborgd is Speed Queen. Zij brengen hun nieuwe album mee, dus dat belooft! Fleddy Melculy staat bekend voor zijn harde metal gecombineerd met hilarische Vlaamse songteksten. Zeker de moeite om dus om 18.30 uur af te zakken naar het Marktplein te Hamont. Als de avond valt, omstreeks 20 uur, is het tijd voor een echte comeback.

De mannen van Supergum (lees ook het interview op pagina…) vieren hun 20-jarig bestaan met een heuse reünietour en zullen er zich van hun beste kant laten zien. Freaky Age is een jonge band die de afgelopen jaren al heel wat zalen heeft uitverkocht. Deze Rock Rally finalist staat om 21.45 uur geprogrammeerd tijdens Rock Monsieur.  Deze editie van Rock Monsieur wordt wederom afgesloten in stijl. Cosmo’s Foger-T, met leden van The Scabs en The Kids brengt op unieke wijze een swamp sound van Creedence Clearwater Revival weer tot leven.

Rock Monsieur – zaterdag 2 september – vanaf 14 uur – Marktplein Hamont – Gratis inkom – …. Meer moet je eigenlijk niet weten! Be There!

Powered by Blog Grabber