Musical op OBS ’t Lange in Gastel

Het einde van het schooljaar is in zicht, wat betekent dat groep 8 bijna afscheid gaat nemen van de basisschool. Ook op OBS ’t Lange in Gastel wordt deze carrière afgesloten met een musical. Samen met…Musical op OBS ’t Lange in Gastel

30-06-2017 14:11 – Ingezonden door Redactie

Het einde van het schooljaar is in zicht, wat betekent dat groep 8 bijna afscheid gaat nemen van de basisschool. Ook op OBS ’t Lange in Gastel wordt deze carrière afgesloten met een musical. Samen met hun klasgenoten uit groep 6 en 7 speelt groep 8 dit jaar de musical ‘Herrie op het eiland’. In deze musical houden vier gangsters zich schuil op een rustig tropisch eiland. Maar dan meert een cruiseschip vol kleurrijke passagiers aan. Wat volgt is een hilarische opeenstapeling van misverstanden en gekke situaties. Herrie op het eiland dus!
Op dinsdag 11 juli om 13.15 uur is er een voorstelling voor de kinderen van groep 1 t/m 5 en zijn ook de opa’s en oma’s van harte welkom. Op dinsdagavond 11 juli is er om 19.30 u een voorstelling voor alle belangstellenden. Iedereen is hiervoor van harte uitgenodigd!
Op donderdag 13 juli is er nog een laatste voorstelling voor de ouders van de kinderen uit de groepen 6, 7 en 8. Vervolgens nemen zij samen afscheid van groep 8.

Powered by Blog Grabber