Muuzegatse Prinsenparen bekendgemaakt

Op zaterdagavond 11 november mochten Prinses Rita en haar hofdames samen Jeugdprins Tycho en zijn gevolg nog één keer in vol ornaat aanwezig zijn bij “Ut Get Beginne”, maar op de daarop volgende zondagmiddag…Muuzegatse Prinsenparen bekendgemaakt

17-11-2017 09:59 – Ingezonden door Redactie – Foto’s Scala Photography

Op zaterdagavond 11 november mochten Prinses Rita en haar hofdames samen Jeugdprins Tycho en zijn gevolg nog één keer in vol ornaat aanwezig zijn bij “Ut Get Beginne”, maar op de daarop volgende zondagmiddag kwam er definitief einde aan hun ‘regeerperiode’. Op het podium van De Smeltkroes verschenen eerst Jeugdprins Mees, Jeugdprinses Nanouk en Jeugdadjudante Isa. Daarna werden op spectaculaire wijze Prins Alex, Prinses Moniek en Adjudant Millanie aan de toegestroomde Muuzevangers gepresenteerd.

Het Jeugdprinsenpaar wordt voor 2018 gevormd door Mees Broeren en Nanouk Roosen. Beiden zijn leerling van BS De Stapsteen en al van jongs af aan fervente carnavalsvierders. Zij zullen worden bijgestaan door Jeugdadjudante Isa van Beekveld, leerling van OBS Cranendonck. Samen gaan zij er een mooi carnavalsjaar van maken met de leus: “Zonder gezeur knallen Isa, Mees en Nanouk de caranaval dur!”

Prins Alex en zijn prinses Moniek zijn in Maarheeze bepaald geen onbekenden. Alex van Oosterhout (43) werkt als constructiebankwerker bij VTS Constructions in Maarheeze. Hij heeft in zijn vrije tijd jarenlang gevoetbald bij VV Maarheeze, maar is tegenwoordig actief motorcrosser. Daarnaast is hij lid van CV Vergane Glorie, voorheen Knapzakken & Co. Zijn vrouw Moniek (32) is van oorsprong Soerendonks, maar woont al 11 jaar in Maarheeze. Zij werkt bij verfgroothandel Driessen Verf in Eindhoven. Adjudante Millanie Janssen (35) staat aan hun zijde, en is de jongste zus van Prins Alex. Als jeugdprinses van 1994 kent zij het klappen van de zweep. Hun leus belooft in ieder geval al veel goeds: “Met die van “van Hout” wordt het een carnaval van goud!”              

Op zondag 19 november staat voor beide Prinsenparen hun eerste officiële verrichting op de agenda: de opening van het carnavalsseizoen tijdens “Neffe de Muus”. Om 14.00 uur heten zij alle inwoners van Maarheeze welkom bij het standbeeld van De Muus (kruising Smits van Oyenlaan – Stationsstraat), waarbij zij door het met prinselijke onderscheidingen decoreren van De Muus, het seizoen openen. Hierna maken zij de residentie bekend, waarna iedereen wordt uitgenodigd om daar met hen kennis te maken en het glas te heffen op een mooi carnavalsseizoen.

Powered by Blog Grabber