Najaarsprogramma Pelle Melle

De najaarsbrochure van dienstencentrum Pelle Melle die iedere Overpeltenaar de afgelopen dagen in de brievenbus vond, staat vol met interessante activiteiten voor alle Overpeltse senioren. Er staan zowel…Najaarsprogramma Pelle Melle

15-10-2017 11:41 – Ingezonden door Redactie

De najaarsbrochure van dienstencentrum Pelle Melle die iedere Overpeltenaar de afgelopen dagen in de brievenbus vond, staat vol met interessante activiteiten voor alle Overpeltse senioren. Er staan zowel wekelijks terugkerende activiteiten als informatieve, creatieve en sportieve activiteiten op het programma. Schepen van welzijn Ann Van Dorpe stelt voor.

Met Pelle Melle biedt Overpelt aan zijn senioren een uniek concept aan. Nagenoeg alles wat met senioren te maken heeft, zit bij elkaar onder één dak. Ook het derde jaar brengt dienstencentrum Pelle Melle een ruim en gevarieerd activiteitenaanbod. De brochure met alle activiteiten voor dit najaar viel de afgelopen dagen bij alle Overpeltenaren in de brievenbus. Schepen van welzijn Ann Van Dorpe: ‘Het is een dikke brochure geworden met tal van leerrijke en leuke activiteiten voor elke senior met wekelijks terugkerende momenten, info-momenten, lessenreeksen, creatieve en sportieve activiteiten. Ga zeker even grasduinen in de brochure, want je vindt er zeker iets in wat je interesseert!’.

Het najaarsprogramma is alvast goed ingezet. De ‘Aperitieffietstocht’ van afgelopen dinsdag was met 55 deelnemers een groot succes. Onder begeleiding van OKRA Lindel fietsten we een mooie rit van ongeveer 30 kilometer langs de mooiste plekjes in onze gemeente. Bij aankomst wachtte een lekkere kaasschotel van kaasmakerij Boonen uit Achel.

Pelle Melle steunt op de dynamische inzet van talloze vrijwilligers.  Schepen van welzijn Ann Van Dorpe: ‘We zijn steeds op zoek naar bijkomende mensen om ons vrijwilligersteam te versterken: in het cafetaria, als begeleider van activiteiten, als lesgever, als chauffeur van de minder mobielen centrale en noem maar op!’ Heb je een beetje vrije tijd en ga je graag met mensen om, vind je het fijn om nieuwe contacten te leggen, dan is vrijwilligerswerk in het dienstencentrum echt iets voor jou. Neem gerust contact op met het dienstencentrum op 011/80 94 00 (centrale balie gemeentehuis), 011/80 56 50 (centraal nummer WZC Immaculata) of via pellemelle@overpelt.be

Powered by Blog Grabber