Najaarsreis Senioren Schoot

Op donderdag 5 oktober stond de najaarsreis van Senioren Vereniging Budel-Schoot op het programma. Met 60 leden ging chauffeur Jan Das op weg naar Ridderkerk waar ze aankwamen in de chocolaterie van Noppes….Najaarsreis Senioren Schoot

16-10-2017 13:33 – Ingezonden door Redactie

Op donderdag 5 oktober stond de najaarsreis van Senioren Vereniging Budel-Schoot op het programma. Met 60 leden ging chauffeur Jan Das op weg naar Ridderkerk waar ze aankwamen in de chocolaterie van Noppes. Na een schitterende demonstratie over hoe men pralines en allerlei figuren kan maken van chocolade mocht er natuurlijk ook geproefd worden. Daarna ging de bus naar Dussen in Noord-Brabant naar klompenmakerij Den Dekker voor een heerlijke lunch. Na deze lunch konden ze zien hoe men 100 jaar geleden en nu nog steeds klompen maakte. Ter afsluiting stond er een diner klaar in restaurant Kruidenlucht te Casteren. Enkele woorden van dank zijn hier zeker op zijn plaats voor Ria en de firma Kupers maar vooral voor chauffeur Jan Das.

Powered by Blog Grabber