Nationale Ouderendag bij Bibliotheken Cranendonck

In het kader van de Nationale Ouderendag, vrijdag 6 oktober, bezoeken medewerksters van Bibliotheek De Kempen ‘s ochtends de bezoekers van Zorgboerderij ‘t Schutje In Soerendonk.Nationale Ouderendag bij Bibliotheken Cranendonck

05-10-2017 15:46 – Ingezonden door Redactie

In het kader van de Nationale Ouderendag, vrijdag 6 oktober, bezoeken medewerksters van Bibliotheek De Kempen ‘s ochtends de bezoekers van Zorgboerderij ‘t Schutje In Soerendonk.

De afgelopen jaren werkten steeds meer bibliotheken en zorginstellingen mee aan het initiatief om ouderen zeker op deze dag een fijn en inspirerend samenzijn te bieden.
Voorlezen is een ideale activiteit en steeds weer blijkt dat  mooie verhalen kunnen verbinden. Ook is het mogelijk na het voorlezen met elkaar in gesprek te gaan en herinneringen op te halen. Voorlezen biedt warmte, rust en aandacht. Voor meer informatie over de mogelijkheden en activiteiten van Bibliotheek De Kempen voor ouderen: www.bibliotheekdekempen.nl of mail budel@bibliotheekdekempen.nl
Bibliotheek De Kempen beschikt ook over een dementheek en Herinneringskoffers voor zorginstellingen.

Powered by Blog Grabber