NEOS stelt haar nieuw jaarprogramma voor

Dit jaar begint NEOS Hamont-Achel aan haar vijfde werkjaar en viert dus zijn eerste lustrum. Het bestuur heeft weer alle moeite gedaan om een zeer uitgebreid en gevarieerd programma samen te stellen. Voor de 96 leden is er een ruim aanbod van culturele activiteiten, lezingen, stadsbezoeken of sportieve…NEOS stelt haar nieuw jaarprogramma voor

29-08-2017 18:06 – Ingezonden door Redactie

Dit jaar begint NEOS Hamont-Achel aan haar vijfde werkjaar en viert dus zijn eerste lustrum.
Het bestuur heeft weer alle moeite gedaan om een zeer uitgebreid en gevarieerd programma samen te stellen. Voor de 96 leden is er een ruim aanbod van culturele activiteiten, lezingen, stadsbezoeken of sportieve activiteiten, zoals wandelen of fietsen. Maar ze kunnen ook kiezen voor gewoon een gezellige samenkomst zoals een lekker ontbijt.
Hoofddoel van deze jonge seniorenvereniging is zorgen voor gezelligheid en samenhorigheid.
Op 12 september start het nieuwe werkjaar met een bezoek aan de Napoleonsmolen en het Sint-Jan Berchmanstehuis. Daarna wordt in de feesttent van Kompenhof, na een receptie, het ganse jaarprogramma voorgesteld en toegelicht en met een lekker etentje wordt de dag afgesloten.
Iedereen is van harte welkom. Nieuwe leden worden met open armen ontvangen.
Voor meer informatie over onze vereniging, onze werking en het jaarprogramma  kun je terecht op onze website: www.neoshamontachel.be.

Powered by Blog Grabber