Netbal hartpatiënten

Vrijdag 10 november was er in de sporthal De Dommelhof de jaarlijkse netbalontmoeting tussen de Hartpatienten van Neerpelt en de Fedos-Netballers van Hamont-Achel met als inzet de wisseltrofee. De heren…Netbal hartpatiënten

17-11-2017 12:35 – Ingezonden door Redactie

Vrijdag 10 november was er in de sporthal De Dommelhof de jaarlijkse netbalontmoeting tussen de Hartpatienten van Neerpelt en de Fedos-Netballers van Hamont-Achel met als inzet de wisseltrofee. De heren hielden elkaar keurig in evenwicht, maar bij de dames kwamen de dames van de Hartpatienten als winnaar uit de strijd. Hierdoor zal de wisseltrofee dus weer een jaar lang in de prijzenkast van de hartpatiënten staan. Was de sfeer tijdens de wedstrijden al zeer goed, het gezellig samenzijn na afloop spande toch de kroon. Iedereen keerde zeer voldaan huiswaarts en vast uit naar de ontmoeting in 2018.

Powered by Blog Grabber