Nieuw album ‘Alexander De Grote’

Op zaterdag 14 en zondag 15 oktober vindt het Stripfestival Breda – de grootste en bekendste Nederlandstalige stripbeurs – plaats in het chique Chassé-theater te Breda (NL). Er zal daar ook een mooie én…Nieuw album ‘Alexander De Grote’

13-10-2017 11:38 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 14 en zondag 15 oktober vindt het Stripfestival Breda – de grootste en bekendste Nederlandstalige stripbeurs – plaats in het chique Chassé-theater te Breda (NL). Er zal daar ook een mooie én opvallende rol weggelegd zijn voor de exclusieve lancering van het nieuwe (vierde!) album van de stripreeks ‘Alexander De Grote’.

Lommels stadstekenaar Bart Proost stelt die dag, met een signeersessie, zijn nieuwste stripalbum ‘De Kleine Alexander’ voor op de grote beursstand van de Nederlandse uitgeverij Strips2Go. Het bedrijf neemt zelfs een mobiele 3D-scanner mee zodat de fans van ‘Alexander’ een 3D-scan van zichzelf kunnen laten maken! Het album is een komische strip met korte, leerrijke gags over de jeugd van de bekende veroveraar Alexander De Grote. De strip sluit af met een leuk educatief dossier van de hand van Proost zijn Antwerpse kompaan Barcas, die ook aanwezig zal zijn te Breda.

In 2017 en 2018 staat er nog meer op het programma voor Proost & Barcas. Zo komt hun vernieuwde, educatieve expositie o.a. deze winter naar het Sint-Hubertus college te Neerpelt voor de Vlaamse release van dit jongste boek. Voor alle info omtrent het Stripfestival in Breda, surf naar stripfestivalbreda.nl/

Powered by Blog Grabber