Nieuw kaartseizoen Goor-Beek

Het kaartseizoen van Buurtvereniging Goor-Beek uit Soerendonk staat weer voor de deur. Zowel leden als niet leden zijn van harte welkom om te komen rikken of jokeren. De kaartavonden worden gehouden in gemeenschapshuis Den Donck aan de van Schaiklaan te Soerendonk. Er wordt gestart om 19.45uur met koffie/thee…Nieuw kaartseizoen Goor-Beek

12-10-2017 14:15 – Ingezonden door Redactie

Het kaartseizoen van Buurtvereniging Goor-Beek uit Soerendonk staat weer voor de deur. Zowel leden als niet leden zijn van harte welkom om te komen rikken of jokeren. De kaartavonden worden gehouden in gemeenschapshuis Den Donck aan de van Schaiklaan te Soerendonk. Er wordt gestart om 19.45uur met koffie/thee en cake. Om 20 uur start het kaarten. De bijdrage voor het kaarten inclusief de koffie of thee bedraagt € 2,= per persoon per avond; overige drankjes worden geserveerd voor 1,25 per consumptie. Opgeven voor de kaartavonden is niet nodig.  De data van de kaartavonden zijn vrijdag 20 oktober, vrijdag 17 november, vrijdag 15 december, vrijdag 23 februari en vrijdag 16 maart.

Powered by Blog Grabber