Nieuwe Kiwanis boeken- en platenwinkel te Valkenswaard!

Zoals wellicht bij u bekend maakt de Kiwanis organisatie zich sterk voor de positie en het welzijn van kinderen, waar ook ter wereld. Dit onder het motto: “Serving the Children of the World”. Dit geschiedt…Nieuwe Kiwanis boeken- en platenwinkel te Valkenswaard!

12-10-2017 14:38 – Ingezonden door Redactie

Zoals wellicht bij u bekend maakt de Kiwanis organisatie zich sterk voor de positie en het welzijn van kinderen, waar ook ter wereld. Dit onder het motto: “Serving the Children of the World”. Dit geschiedt geheel belangeloos door vele vrijwilligers van de diverse Kiwanis clubs in de lokale organisaties, middels (onder andere) het financieel ondersteunen van projecten. Kiwanis Valkenswaard “Dommelland” betrekt een nieuw pand gelegen aan het Kerverijplein te Valkenswaard, gelegen tussen de C&A en Luncherij Smakelijk. In dit pand zijn wij nu in staat om naast ons zeer grote aanbod aan boeken ook het aanbod LP’s, CD’s en DVD’s zeer fors uit te breiden. Ervaring leert ons dat de vraag naar “beeld- en geluiddragers” groot is bij het publiek en wij denken dat wij nu het grootste aanbod in Valkenswaard e.o. in huis hebben en kunnen aanbieden. Uiteraard wordt het aanbod boeken en platen regelmatig ververst. Graag willen wij iedereen oproepen om ons te blijven voorzien van boeken, LP’s, CD’s en DVD’s. Inleveren kan in de nieuwe winkel of desgewenst kunnen wij grotere partijen thuis ophalen. Wij kunnen het zeer goed gebruiken! Middels de verkoop hiervan, tegen zeer aantrekkelijke prijzen, kunnen wij blijven voldoen aan onze doelstelling: kinderen waar dan ook ter wereld helpen!

De Kiwanis winkel is iedere donderdag en zaterdag geopend tussen 11:00 uur en 17:00 uur.

Powered by Blog Grabber