Nieuws van de Huiskamer

De vakantie is bijna voorbij. De meeste mensen moeten opnieuw gaan werken en de kinderen worden volgende week weer op school verwacht.Nieuws van de Huiskamer

24-08-2017 22:45 – Ingezonden door Redactie

De vakantie is bijna voorbij. De meeste mensen moeten opnieuw gaan werken en de kinderen worden volgende week weer op school verwacht.
Wendy’s eerste knutselmiddag na de vakantie is op woensdag 27 augustus om13.30 uur; zij gaat dan met de kinderen een muurdecoratie maken. De kosten hiervoor bedragen twee euro, alle materiaal is aanwezig en de Huiskamer zorgt voor ranja met iets lekkers. Aanmelden kan t/m 20 september. Dus mama, papa, oma ,opa of de oppas, kom gezellig met de kinderen mee knutselen bij Wendy.

U kunt zich ook nog inschrijven voor de frietavond van vrijdag 25 augustus om 17.30 uur met op het menu: friet met fricandel of kroket, salade en natuurlijk een toetje. Even bellen naar 06-41092447, de kosten zijn zes euro exclusief consumpties. Iedereen is van harte welkom!
Verder kunt u, zoals altijd, iedere werkdag bij ons van 10 tot 16 uur terecht , op zaterdag van 13 tot 16 uur. De gastvrouwen/heren staan met veel plezier voor u klaar.
Hebt u ook interesse om gastvrouw /heer te worden, dan kunt u bellen of op de vrijdagmiddag even binnenlopen voor informatie.

De Huiskamer is telefonisch bereikbaar op telefoonnummer: 06 – 13877545

Powered by Blog Grabber