Nog steeds geld beschikbaar voor vrijwilligerswaardering

De Gemeente Cranendonck heeft net als vorig jaar €20.000,00 beschikbaar gesteld voor de waardering van vrijwilligers. Daar is op dit moment nog ongeveer de helft van over! Vrijwilligersorganisaties kunnen…Nog steeds geld beschikbaar voor vrijwilligerswaardering

10-07-2017 11:22 – Ingezonden door Redactie

De Gemeente Cranendonck heeft net als vorig jaar €20.000,00 beschikbaar gesteld voor de waardering van vrijwilligers. Daar is op dit moment nog ongeveer de helft van over! Vrijwilligersorganisaties kunnen hiervoor een aanvraag doen bij de Vrijwilligerscentrale Cranendonck, onderdeel van Cordaad Welzijn. Dit geld, €10,00 per vrijwilliger, mag de vrijwilligersorganisatie inzetten ter waardering van de vrijwilliger. Dat kan middels een bbq voor alle vrijwilligers of een ander etentje, een activiteit in de vorm van teambuilding of een attentie voor de vrijwilligers. Dit moet uit de aanvraag blijken.
Omdat vrijwilligers ook individueel een cadeautje mochten komen ophalen eerder, is het belangrijk dat er een adreslijst wordt toegevoegd aan de aanvraag. Iedere vrijwilliger komt of voor het een of voor het ander in aanmerking, zodat we zoveel mogelijk vrijwilligers kunnen waarderen voor het vele en goede werk dat ze verrichten.
Het formulier om de bijdrage aan te vragen is te downloaden via de website van de Vrijwilligerscentrale Cranendonck, www.goedbezigcranendonck.nu. Zoekt u nog vrijwilligers? Registreer u dan als contactpersoon en plaats een advertentie.
Vragen over de vrijwilligerswaardering of de website? Neem dan contact op met Carrie van Hoef, Coordinator Vrijwilligerscentrale Cranendonck via 0495-592557 of carrievanhoef@cordaadwelzijn.nl.

Powered by Blog Grabber