OKRA Achel op zoek naar witte raaf!

In het verleden was OKRA gericht op mensen van boven de 65 jaar. Gepensioneerden die zich toch nog wat te goed voelden om achter de geraniums te gaan zitten. Ondertussen is de maatschappij echter zodanig…OKRA Achel op zoek naar witte raaf!

01-08-2017 09:29 – Ingezonden door Redactie

In het verleden was OKRA gericht op mensen van boven de 65 jaar. Gepensioneerden die zich toch nog wat te goed voelden om achter de geraniums te gaan zitten. Ondertussen is de maatschappij echter zodanig geëvolueerd dat de doelgroep zich bevindt bij mensen van 55 jaar en ouder. De gezondheid is er bovendien stukken op vooruit gegaan en dus zijn de activiteiten ook aangepast. OKRA Achel is een vereniging, een trefpunt zoals dat binnen OKRA genoemd wordt, met 135 leden. Er zijn heel wat activiteiten waaraan deelgenomen kan worden. Het kienen trekt wel de meeste aandacht. Om de veertien dagen wordt er gekiend met steeds mooie prijzen. Gefietst wordt er elke week op maandag. Tochten van dertig tot vijftig km met regelmatig dagtochten die tachtig tot honderd km ver gaan. De hobbyclub is bekend. Denk maar aan de Antonius processie waar regelmatig stukken van de hobbyclub te zien zijn. Of denk aan de kruisjes bij overlijden: die worden in de hobbyclub gemaakt. Petanquen en bowling doen ze ook; beurtelings. Kaarten, wiezen, staat elke week op het programma. Er worden reizen georganiseerd, in eigen beheer of onder de paraplu van OKRA Limburg. Presentaties over allerlei onderwerpen zijn er ook.
Uiteraard komt daar wat organisatie bij kijken. En daar wringt het schoentje. Na het overlijden van de voorzitter, Jan Hulsbosch,  enkele jaren geleden, is er geen vervanging gekomen. OKRA Achel is dus dringend op zoek naar een witte raaf die de taak van voorzitter op zich wil nemen. We zoeken iemand  die vindt dat hij/zij meer wil zijn dan gewoon bestuurslid. Of dat nu voor voorzitter is of voor secretaris maakt niet uit. Dat regelt zich wel. Ook als gewoon bestuurslid bent u welkom. Uiteraard met mogelijkheid tot doorgroei. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Theo Leyssen, de huidige secr./voorz. via  mail: theo.leyssen1@hotmail.com

Er volgt dan een onderonsje. Er wordt écht naar uitgekeken

Powered by Blog Grabber