Okra bezoekt Het Land van Herve

NEERPELT- Okra Sint-Huibrechts-Lille en Herent brachten een bezoek aan Het Land van Herve. Met een volle bus en een goed humeur vertrokken ze richting Herve. Ze werden er opgewacht door hun gids die hen…Okra bezoekt Het Land van Herve

16-09-2017 13:00 – Ingezonden door Redactie

NEERPELT- Okra Sint-Huibrechts-Lille en Herent brachten een bezoek aan Het Land van Herve. Met een volle bus en een goed humeur vertrokken ze richting Herve. Ze werden er opgewacht door hun gids die hen naar het toeristenbureau leidde. Met een filmvoorstelling kregen de bezoekers een eerste indruk kregen van het gebied. Na een rondrit met de bus bezochten ze een kaasboerderij, waar ze de nodige uitleg kregen en ook van de kaas mochten proeven. Als afsluiting van de dag werd er nog een stroopmakerij aangedaan. Voor iedereen was het een aangename en leerzame dag.

Powered by Blog Grabber