Okra Hamont wandelt in Grenspark Kempenbroek

Met een groep van een 12 tal leden van  Okra trefpunt Hamont werd er een grensoverschrijdende natuurwandeling gewandeld Het Grenspark Kempenbroek. Diverse deelgebieden worden begraasd door Taurosrunderen,…Okra Hamont wandelt in Grenspark Kempenbroek

06-02-2018 10:35 – Ingezonden door Redactie

Met een groep van een 12 tal leden van  Okra trefpunt Hamont werd er een grensoverschrijdende natuurwandeling gewandeld Het Grenspark Kempenbroek. Diverse deelgebieden worden begraasd door Taurosrunderen, Galloway ‘s en Konikpaarden. Je vindt hier moerassen, beekvalleien, vennen, bossen, heide, hooilanden, weilanden, akkers en grootschalige landbouwgebieden. Kortom, voor elk wat wils. Een heerlijke natuurbeleving onder begeleiding van de natuurgidsen  Jan en Jos. Nog even nababbelen met een tas koffie en wéér met de Okra-groep een fijne namiddag beleefd in de buitenlucht.
Verslag en foto’s: J.J.S. Surf eens naar de website van Okra: www.okra.be/trefpunt-hamont

Powered by Blog Grabber