Ondernemer van het jaar

Op zaterdag 4 november organiseerde Kiwanis Cranendonck voor de vijfde keer de verkiezing van de Ondernemer van het jaar. De titel van Ondernemer van het jaar ging deze keer naar Stef Bogers van Komma…Ondernemer van het jaar

09-11-2017 14:36 – Ingezonden door Redactie – Foto’s DeMeus

Op zaterdag 4 november organiseerde Kiwanis Cranendonck voor de vijfde keer de verkiezing van de Ondernemer van het jaar. De titel van Ondernemer van het jaar ging deze keer naar Stef Bogers van Komma Mediadesign uit Budel. De Rabobank verbindingsprijs ging naar het bedrijf Metalot. Ook dit jaar werd met de opbrengst van deze verkiezingen een Goed Doel ondersteund. Dit jaar is dat de gesubsidieerde Peuterspeelzalen in Cranendonck namelijk Peuterdorp & ik ook! De eervolle vermelding ging deze keer naar Slagerij Jan en Marleen van Meijl uit Soerendonk.

Powered by Blog Grabber