Online veiling voor HA For Life!

Music for life, een initiatief van Studio Brussel om Vlaanderen op te roepen om acties op te zetten voor een zelf gekozen goed doel, is weer van start gegaan. Een nieuwe editie van de ‘Warmste week’ betekent…Online veiling voor HA For Life!

16-10-2017 13:42 – Ingezonden door Redactie

Music for life, een initiatief van Studio Brussel om Vlaanderen op te roepen om acties op te zetten voor een zelf gekozen goed doel, is weer van start gegaan. Een nieuwe editie van de ‘Warmste week’ betekent een nieuwe warme actie in Hamont-Achel, onder de noemer ‘HA For Life’!??De actie zal tweeledig zijn. Vanaf 1 november start een grote online veiling via de Facebookpagina van ‘HA for life’. Gedurende een 7 tal weken zullen tal van veilingobjecten en unieke belevenissen geveild worden. Het zal meer dan de moeite waard zijn om zowel de facebookpagina alsook HAC Weekblad in het oog te houden want elke week worden er nieuwe veilingstukken bekend gemaakt. Als tip van de sluier kan de organisatie al verklappen dat ze iets mogen veilen van: De Brassers, Natalia, Sofie Van Overloop, Luc en Stefan Boonen, Debris, Elise Mertens, de Rode Duivels, De Slimste mens (Vier), Roeland Hendrikx, Dirk Hendrikx, Restaurant Zevensprong, enz. Maar nieuwe veilingobjecten mogen er nog steeds bij komen. De organisatie wil iedereen van de regio Hamont-Achel, ondernemers en particulieren, vragen om veilingobjecten binnen te brengen. Dat kan echt alles zijn. Van kunst, muziek, collectors’ items tot concerttickets, gesigneerde sporttruitjes, enz. Maar ook een toffe activiteit, workshops, etentjes en degustaties zijn welkom. Hoe origineler en hoe exclusiever, hoe beter natuurlijk. Meld je aan op haforlife2017@outlook.com. De organisatie zal alles verzamelen en hoopt zo een mooie cheque te kunnen overhandigen in naam van de inwoners van Hamont-Achel.???Bovendien zal er een slotevenement georganiseerd worden op vrijdag 15 december in de Posthoorn in Hamont. Die avond zal de online veiling zijn apotheose kennen en wordt de actie afgesloten met een slotparty. Het goed doel waar alle opbrengsten van de veiling en het slotevenement naartoe gaan is vzw Menno’s droom. Menno (zijn ouders zijn oorspronkelijk van Lozen maar nu woonachtig in Hasselt) is een jongetje dat op 11 jarige leeftijd gestorven is aan kanker en tijdens de laatste weken van zijn leven het initiatief had genomen om een benefiet te organiseren voor zijn lotgenootjes. Helaas heeft hij zijn eigen benefiet niet meer mogen meemaken maar hebben de ouders en vrienden zijn droom verder gerealiseerd. Omdat dit eerste benefiet zo’n succes was, zijn zij gestart met een eigen vzw (sinds 2015) die vakanties organiseert voor gezinnen met een kind met kanker om even het ‘ziek zijn’ te kunnen vergeten. Zo houden zij Menno’s droom’ in leven’. Meer info op http://www.mennos-droom.be   

Powered by Blog Grabber