Open dag ’t Buuls zitje

De Budelse Huiskamer is tijdelijk verhuisd naar de overkant van De Borgh naar pand 32. De verhuizing was noodzakelijk omdat De Borgh binnenkort verbouwd wordt. Na een grondige verbouwing is het pand nu…Open dag ’t Buuls zitje

19-10-2017 13:56 – Ingezonden door Redactie

De Budelse Huiskamer is tijdelijk verhuisd naar de overkant van De Borgh naar pand 32. De verhuizing was noodzakelijk omdat De Borgh binnenkort verbouwd wordt. Na een grondige verbouwing is het pand nu geschikt voor de Huiskamer. De vrijwilligers zijn dan ook erg trots hierop en daarom willen ze hun Huiskamer ook laten zien aan de Budelse gemeenschap. Op zondag 22 oktober is er een Open Dag van 14 tot 17 uur en kun je de Huiskamerruimte bekijken. De gastvrouwen en -heren zullen je  graag rondleiden en vertellen welke activiteiten er worden georganiseerd, voor jong en oud.  Omdat de locatie groter is dan de vorige kunnen er nu ook andere en meer activiteiten georganiseerd worden.  En wil je niet deelnemen aan activiteiten of workshops dan kun je ook gewoon een kopje koffie komen drinken. Hopelijk tot zien op zondag 22 oktober op de Dr. Ant. Mathijsenstraat 32.

Powered by Blog Grabber