Open dag vernieuwde Rabobank Weert

Op zaterdag 1 juli houdt Rabobank Weerterland en Cranendonck een open dag in het vernieuwde bankkantoor aan het Kasteelplein in Weert. Vanaf 11.00 uur tot 15.00 uur opent zij de deuren voor leden, klanten…Open dag vernieuwde Rabobank Weert

30-06-2017 14:09 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 1 juli houdt Rabobank Weerterland en Cranendonck een open dag in het vernieuwde bankkantoor aan het Kasteelplein in Weert. Vanaf 11.00 uur tot 15.00 uur opent zij de deuren voor leden, klanten en belangstellenden.

Na 21 jaar was het bankgebouw aan het Kasteelplein in Weert toe aan een verbouwing. Door het meteen duurzaam en drastisch aan te pakken, komt het nieuwe kantoor volledig tegemoet aan de sterk veranderende functie van de lokale bank in de gemeenschap. Bij die functie horen openheid, ontmoeten en verbinden.

Het vernieuwde kantoor kenmerkt zich door openheid en transparantie. Licht en rust. De leefomgeving komt tastbaar en zichtbaar terug. Het mooie landschap, het vele groen, markante gebouwen (of elementen) en de regionale aandacht voor circulaire innovatie. Materiaal en kleurgebruik zijn hierop afgestemd. Een toegankelijke ontmoetingsplek waar de Rabobank verder bouwt aan duurzame relaties en nieuwe ontmoetingen.
Meer info en aanmelden: rabobank.nl/weert

Powered by Blog Grabber