Open Middag Scouting Budel

Ook dit jaar trapt Scouting Budel het seizoen weer af met dag vol activiteiten! Leden en familie zijn van harte welkom. Natuurlijk ben je ook welkom als je nog nooit bij de scouting bent geweest.  Op het…Open Middag Scouting Budel

01-09-2017 15:22 – Ingezonden door Redactie

Ook dit jaar trapt Scouting Budel het seizoen weer af met dag vol activiteiten! Leden en familie zijn van harte welkom. Natuurlijk ben je ook welkom als je nog nooit bij de scouting bent geweest.  Op het programma staan de jaarlijkse kabelbaan, een springkussen, een mysterieuze puzzel en nog veel meer!

De familiedag vindt plaats op zaterdag 2 september, van 13 tot 16 uur en wordt gehouden op de blokhut van Scouting Budel (Broekkant 81, Budel). Voor drinken en wat lekkers wordt gezorgd. Kijk voor meer informatie op scoutingbudel.nl of facebook.com/scoutingbudel.

Powered by Blog Grabber