Opfrisavond Veilig Verkeer Nederland

VVN afd. Cranendonck organiseert donderdag 16 november van 19.30 –21.30 uur een theoretische opfrisavond.Opfrisavond Veilig Verkeer Nederland

17-10-2017 14:45 – Ingezonden door Redactie

VVN afd. Cranendonck organiseert donderdag 16 november van 19.30 –21.30 uur een theoretische opfrisavond.

Ook nu weer gaat VVN samen met verkeersschool Cranenbroek een informatieve avond verzorgen met als thema verkeer en informatie over verkeersregels. Wij geven u deze avond de gelegenheid om uw verkeerskennis te testen en bij te spijkeren. Na de pauze is er gelegenheid om ieder voor zich uw huidige kennis te toetsen. Er zijn op deze oefenavond nog maar weinig mensen geslaagd voor het verkeersexamen zoals deze tegenwoordig gegeven wordt, ook al hoeft u uw rijbewijs niet in te leveren. Dat geeft wél aan dat een opfriscursus noodzakelijk is. Mocht u uw praktische rijvaardigheid ook eens opfrissen dan kunt u een afspraak maken met rijschool Cranenbroek om dit te verbeteren met een extra praktijkles. De avond wordt gehouden in het theorielokaal van rijschool Cranenbroek aan de Instraat 21 te Budel. Aanmelden graag vóór 12 november via e-mail: vvn-cranendonck@gmx.com of tel. 0031 6 13367983.
Deelname is gratis zoals ook de koffie of thee.

Powered by Blog Grabber