Optreden Les Echos

Zondag 9 juli gaf Les Echos de Dorplein een geslaagd zomerconcert, in samenwerking met Boerenkapel de Heikneuters. Het publiek werd getrakteerd op een afwisselend programma met zowel traditionele harmoniewerken…Optreden Les Echos

15-07-2017 11:15 – Ingezonden door Redactie – Foto Jac Duis

Zondag 9 juli gaf Les Echos de Dorplein een geslaagd zomerconcert, in samenwerking met Boerenkapel de Heikneuters. Het publiek werd getrakteerd op een afwisselend programma met zowel traditionele harmoniewerken als bekende melodieën. De muziekgezelschappen sloten de middag gezamenlijk af, wat resulteerde in een een mooi gevuld podium. Beide gezelschappen kwamen goed tot hun recht mede dankzij de prachtige akoestiek van het Cantine Theater.

Op de foto Les Echos de Dorplein olv Adri Tempelaars – Foto: Jac Duis

Powered by Blog Grabber