Os Thoes steunen

Os Thoes is een burgerinitiatief waar in een kleinschalige woonvorm 8 mensen met dementie met 24 uurs begeleiding leven als een groot huisgezin.Os Thoes steunen

17-10-2017 09:32 – Ingezonden door Redactie

Os Thoes is een burgerinitiatief waar in een kleinschalige woonvorm 8 mensen met dementie met 24 uurs begeleiding leven als een groot huisgezin.

Os Thoes kan uw steun goed gebruiken. Dat kan door je te melden als vrijwilliger. Alle leden van Rabobank kunnen hun stem geven aan Os Thoes via de actie Samen sterker die nu loopt.  Maar het kan ook direct met giften. Elke euro die u overmaakt naar de stichting worden besteed aan de bewoners en hun omgeving. Zo willen ze de tuin inrichten,  een kippenhok plaatsen, wellicht zelfs een klein groentetuintje, maar ook een tuinhuis met grote overkapping waar bewoners fijn buiten kunnen zitten. Voor al deze voorzieningen zijn ze afhankelijk van uw steun. Ook kunnen ondernemers hun steun geven in natura. Dat kan in vele vormen.
Wilt u als ondernemer weten hoe u steun kunt geven, bel naar de voorzitter op 0031 630006963.  Maar elke inwoner kan doneren op rekening van de stichting nummer   NL12RABO0315756373 tnv Stichting Woonzorg Cranendonck. De stichting heeft de ANBI status. Dat wil zeggen dat uw gift aftrekbaar is van de belasting.

Powered by Blog Grabber