Ouderwets lachen met Toneelvereniging ONA

De repetities zijn in volle gang en het podium is zo goed als klaar. Na het succes van vorig jaar brengt ONA dit jaar de dolkomische klucht ‘Tel uit je winst’. Deze wil je echt niet missen. Tel uit je…Ouderwets lachen met Toneelvereniging ONA

29-10-2017 13:00 – Ingezonden door Redactie

De repetities zijn in volle gang en het podium is zo goed als klaar. Na het succes van vorig jaar brengt ONA dit jaar de dolkomische klucht ‘Tel uit je winst’. Deze wil je echt niet missen. Tel uit je winst is een toneelstuk van Jon van Eerd. Een echte klucht: deuren die open en dicht slaan en persoonsverwisselingen volgen elkaar in rap tempo op. Kortom: een avond vol lachen, gieren, brullen zoals u van ONA gewend bent.

Harry is een wat sullige kantoorbediende die, nota bene op zijn verjaardag, het verkeerde koffertje mee naar huis neemt. In plaats van zijn agenda, wat papieren en een boterham kaas/tomaat vindt hij nu een berg geld in ‘zijn’ koffertje. Daar weet Harry natuurlijk wel raad mee, tot groot ongenoegen van zijn vrouw. Als er dan ook nog wat ongenode gasten op bezoek komen is de chaos compleet.
Het stuk staat onder regie van Sem van den Borne die dit jaar ook een rol op zich neemt.
De kaartverkoop loopt fantastisch maar er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar via www.tvona.nl

Wees er snel bij want vol is vol. Op 4, 5, 11 en 12 november wordt het stuk gespeeld in Gemeenschapshuis De Reinder in Budel-Schoot. De aanvang is steeds om 20.00 uur en op 5 november is er ook matineevoorstelling om 14.00 uur.

Powered by Blog Grabber