Overdagkoor Noord-Limburg sluit startjaar af

Voor zo’n 40 zangers en zangeressen van het Overdagkoor Noord-Limburg zit het eerste seizoen erop: dinsdag 5 juli was de laatste repetitie van een toch wel vruchtbare start. Wekelijks werd er op dinsdagnamiddag…Overdagkoor Noord-Limburg sluit startjaar af

06-07-2017 15:08 – Ingezonden door Redactie

Voor zo’n 40 zangers en zangeressen van het Overdagkoor Noord-Limburg zit het eerste seizoen erop: dinsdag 5 juli was de laatste repetitie van een toch wel vruchtbare start. Wekelijks werd er op dinsdagnamiddag gerepeteerd onder leiding van de jonge dirigente Michelle Cuyvers uit Neerpelt, die ook het Bocholts jeugdkoor Alegria onder haar hoede heeft.
Willy Reynders, die samen met Peter Okhuijsen dit initiatief nam:”We waren schoorvoetend gestart, maar al gauw kon de mooie klank van het koor, bestaande uit ervaren én beginnende zangers, mij bekoren. Neem er dan nog een leuk pop-repertoire bij, waarvoor een enthousiaste dirigente zorgt, én wekelijks veel volk op de repetitie met zin en goesting om te zingen, dan weet je dat dit niet meer kan fout lopen.” Het koor, dat momenteel nog zoekt naar een perfect geschikte naam, zingt momenteel een 15-tal meerstemmige popsongs en zal zich voor de eerste maal tonen tijdens ‘Vlaanderen zingt’ op 27 augustus a.s. in Overpelt.
Iedereen, die graag zingt en informatie wenst en/of belangstelling heeft om deel te nemen aan de activiteiten van dit koor, kan zich melden op willyreynders54@gmail.com of pokhuysen@hotmail.com: het nieuwe seizoen start op dinsdag 22 augustus van 13.30u tot 15.15u in Zaal De Reppe in de Jeugdlaan in Overpelt.

Powered by Blog Grabber