Peuteropvang Kruimelhoek bezoekt ‘de Huiskamer’

In het kader van het thema: ‘Ik en mijn familie’ is peuteropvang Kruimelhoek een kijkje gaan nemen in de Huiskamer in Budel-Schoot. We mochten gezellig een tekening kleuren, spelletjes doen en we werden…Peuteropvang Kruimelhoek bezoekt ‘de Huiskamer’

06-07-2017 13:47 – Ingezonden door Redactie

In het kader van het thema: ‘Ik en mijn familie’ is peuteropvang Kruimelhoek een kijkje gaan nemen in de Huiskamer in Budel-Schoot. We mochten gezellig een tekening kleuren, spelletjes doen en we werden verwend met wat lekkers. Net alsof je bij je familie op bezoek ging. Het is een thema dat dichtbij de peuters staat. Iedereen heeft een familie en jij bent er een onderdeel van. Wie hoort er allemaal bij je familie? Wat doe met je familie? Bij wie ga je wel eens op bezoek? Op deze vragen proberen we samen met de peuters een antwoord te vinden. Op de speelzaal hangen familiefoto’s. Daar hebben we onze familie getekend. Er wordt voor elkaar gekookt en de boterhamtrommels worden gevuld voor naar het werk te gaan. De was wordt gewassen, opgehangen en gestreken. Samen vieren we een verjaardag en lezen we boekjes en leren liedjes en versjes. Nieuwsgierig geworden hoe de peuters op een speelse manier kennismaken met een thema? Kom dan eens samen met uw peuter vrijblijvend een kijkje nemen. U bent van harte welkom op maandagochtend, dinsdagochtend en donderdagochtend van 9 tot 10 uur. Bel even voor een afspraak zodat ze tijd voor u vrij kunnen maken naar tel. 0031 495-494343. Voor meer info kunt u ook een kijkje nemen op Facebook en website Peuterdorp.nl.
Het adres is Pater Ullingsstraat 3 in Budel-Schoot, inpandig bij BS de Wereldwijzer. Mailen kan ook naar kruimelhoek@peuterdorp.nl. Er zijn weer plaatsen vrij. Graag tot ziens.

Powered by Blog Grabber