Peuterspeelzaal Schatkist bezoekt Slot Cranendonck

Op dinsdag 27 juni bezocht peuterspeelzaal Schatkist de camping Slot Cranendonck. Wekenlang werd al gewerkt aan het thema ‘op de camping’. In het lokaal zag je al tenten, een zwembadje, de mini-disco en…Peuterspeelzaal Schatkist bezoekt Slot Cranendonck

10-07-2017 11:18 – Ingezonden door Redactie

Op dinsdag 27 juni bezocht peuterspeelzaal Schatkist de camping Slot Cranendonck. Wekenlang werd al gewerkt aan het thema ‘op de camping’. In het lokaal zag je al tenten, een zwembadje, de mini-disco en een caravan. Nu wilden de peuters dat wel eens in het echt zien en daarom gingen we op pad. Samen met een aantal ouders reden we naar Soerendonk. Daar zagen we echte caravans, campers, tenten en het zwembad. Na een wandeling over het park, hielden we een picknick bij de vijver en daarna was er nog tijd om in het speeltuintje te spelen. Moe maar voldaan keerden we huiswaarts. De peuters hebben veel gezien en geleerd! Met dank aan de ouders die ons begeleidden en natuurlijk aan Slot Cranendonck. Er zijn na de zomervakantie weer een paar plaatsen vrij op peuterspeelzaal Schatkist. Kom gerust een kijkje nemen, of kijk voor meer informatie op www.peuterdorp.nl

Powered by Blog Grabber