Pop-up Plaza Forte: unieke ‘mercado’ in Noord-Limburg

Met ‘Plaza Forte’ opent vandaag 6 oktober een gloednieuwe pop-up in hartje Neerpelt. In deze shop-in-shop ligt de nadruk op natuur en ambacht. Standen met keramiek, handgemaakte juwelen, beeldend werk,…Pop-up Plaza Forte: unieke ‘mercado’ in Noord-Limburg

06-10-2017 10:53 – Ingezonden door Redactie

Met ‘Plaza Forte’ opent vandaag 6 oktober een gloednieuwe pop-up in hartje Neerpelt. In deze shop-in-shop ligt de nadruk op natuur en ambacht. Standen met keramiek, handgemaakte juwelen, beeldend werk, skin care & beauty, natuurlijke Franse wijnen en ambachtelijke
Belgische bieren maken dat deze indoor markt voor ieder wat wils biedt. Je kan snuisteren tussen de ambachtelijke creaties, craft bieren en natuurlijke wijnen proeven en kopen of ter plaatse genieten van een hapje en drankje. Daarnaast is ‘Plaza Forte’ een plaats van beleving. Regelmatig vinden er optredens, workshops, demonstraties en andere activiteiten plaats. Op zaterdag is er een wekelijkse natuur- en ambachtmarkt, waar creatievelingen en producenten van natuurlijke producten hun waren te koop aanbieden.
Op vrijdag 6 oktober openen de deuren om 17.00 uur. Tot in Plaza Forte!
Plaza Forte ligt aan de Kloosterstraat 16 bus 3 (in Forte gebouw) en is te bezoeken van 6 oktober tot eind december. De openingsuren zijn op donderdag en vrijdag van 14 tot 21 uur;  zaterdag van 11 tot 21 uur  (zaterdagmarkt: 11-15 uur) en op zondag van 14 tot 18 uur. Meer info op http://www.facebook.com/PlazaForte

Powered by Blog Grabber