Presentatie veilig bankieren

Op dinsdagavond 24 oktober organiseert seniorenvereniging Dorplein in de Schakel een presentatie over “veilig bankieren” die gegeven wordt door de Rabobank. De avond begint om 19.30 uur.  De presentatie…Presentatie veilig bankieren

03-10-2017 09:53 – Ingezonden door Redactie

Op dinsdagavond 24 oktober organiseert seniorenvereniging Dorplein in de Schakel een presentatie over “veilig bankieren” die gegeven wordt door de Rabobank. De avond begint om 19.30 uur.  De presentatie gaat onder andere over veilig internetbankieren, internetcriminaliteit, mobiel bankieren, veilig pinnen en volmachten. Iedereen is welkom. De avond is gratis, aanmelden voor 14 oktober via seniorenverenigingbd@hotmail.com of 0031 6-22 36 98 70.

Het is niet zo dat u klant moet zijn van de Rabobank om hierbij aanwezig te zijn, iedereen is welkom. De avond begint om 19.30 uur. De presentatie gaat onder andere over veilig internetbankieren, internetcriminaliteit, mobiel bankieren, veilig pinnen en volmachten. De bank wil het publiek graag inlichten over de mogelijkheden die geboden worden en over de risico’s die bij het bankieren anno 2017 komen kijken. Op deze avond zijn zowel leden als niet-leden van de seniorenvereniging welkom, de avond is voor iedereen (dus ook inwoners/senioren uit de andere kernen) toegankelijk. Ook is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Voor koffie/thee en iets lekkers wordt gezorgd. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden.Niet-leden kunnen een vrijwillige bijdrage geven voor onze vereniging. U moet zich wel vooraf aanmelden, uiterlijk 14 oktober, liefst per mail: seniorenverenigingbd@hotmail.com of telefonisch: 0031 6-22 36 98 70 (bij geen gehoor s.v.p. voicemail inspreken, u wordt altijd teruggebeld).

Powered by Blog Grabber