Prinsenbal KS de Heiknuuters

Tijdens een druk bezocht Prinsenbal in de Schakel te Budel-Dorplein werden zondag 12 november jl. de nieuwe Prins, Jeugdprins, Jeugdprinses en Adjudanten voorgesteld aan de aanwezige Heiknuuters en Heiknuuterinnekes. Voorafgaand aan de bekendmaking werd er afscheid genomen van Prins Rick, Jeugdprins…Prinsenbal KS de Heiknuuters

19-11-2017 12:17 – Ingezonden door Redactie

Tijdens een druk bezocht Prinsenbal in de Schakel te Budel-Dorplein werden zondag 12 november jl. de nieuwe Prins, Jeugdprins, Jeugdprinses en Adjudanten voorgesteld aan de aanwezige Heiknuuters en Heiknuuterinnekes. Voorafgaand aan de bekendmaking werd er afscheid genomen van Prins Rick, Jeugdprins Lucas, Jeugdprinses Britt en de Adjudanten Kayleigh en Frank.

Prins Rick, Jeugdprins Lucas en Jeugdprinses Britt zijn, in ons jubileumjaar, op voortreffelijke wijze Carnaval voorgegaan in Heiknuuterland. Op ludieke wijze werden vervolgens de nieuwe Prins, het Jeugdprinsenpaar en de Adjudanten van de Prins voorgesteld aan alle aanwezigen. Carnaval in het Heiknuuterrijk wordt getrokken door Prins Joey I Roost, Jeugdprinsenpaar Mies Hompes en Lorena Rodriguez  en Adjudanten: Nick en Martijn Roost.

Prins Joey 1 Roost, van Toon van Thieu, is 23 jaar, geboren in Schoot maar getogen in Dorplein. Velen kennen hem van voetbalclub Rood-Wit ’67/Plus waar hij speler is in het vaandelteam. Daarnaast is hij al vele jaren actief als jeugdleider bij Rood-Wit ’67/Plus JO15-1. Carnaval is hem met de paplepel ingegeven. In 2005 was hij de Jeugdprins  met zijn pap & mam als Prinsenpaar. Hij is inmiddels al meer dan 12 jaar lid van CV. de Gekkenbekken. Prins Joey gaat er een geweldig jaar van maken onder de leus: ‘Even niet Voetballen in de Zaal of op het Veld, Carnaval is wat nou telt!’

De steun en toeverlaat van Prins Joey I zijn de Adjudanten Nick en Martijn Roost. Nick is lid CV. De Dwarsliggers en Martijn is net als de Prins, lid van CV. De Gekkenbekken. Jeugdprins Mies Hompes, zoon van Michel en Nicole, is bijna 11 jaar. Carnaval zit in zijn bloed daar Carnaval vroeger is begonnen bij zijn opa Jan Hompes achter in de garage en zijn andere opa Rens Peeters een van de eerste Vorsten was bij de Heiknuuters. Mies zit in groep 8 van basisschool St. Andreas. Zijn hobby’s zijn voetballen bij Rood-Wit 67 in team JO13-1 en motorrijden .

Jeugdprinses Lorena Rodriguez is 10 jaar, woont in Budel-Dorplein samen met haar ouders en broer (ex-Jeugdprins Raúl). Ze zit in groep 7 van de St. Andreasschool. Haar grootste hobby is voetballen bij Rood-wit67 in de JO11-E2. Daarnaast speelt ze dwarsfluit. Het Jeugdprinsenpaar gaat dit jaar gas geven onder hun Leus:
‘De Heiknuuters kijken ons aan, maar wij gaan er dit jaar volop tegen aan!’

Powered by Blog Grabber