Programma theaterboerderij Boeket oktober 2017

Zaterdag 7 oktober   folkband   UNICORN Aanvang 20.30 uur   Entree 12,50 UNICORN is een zeer veelzijdige (swing) folk-band. Zij brengen een boeiend en gevarieerd programma van zowel traditionele liedjes…Programma theaterboerderij Boeket oktober 2017

05-10-2017 13:39 – Ingezonden door Redactie

Zaterdag 7 oktober   folkband   UNICORN
Aanvang 20.30 uur   Entree 12,50
UNICORN is een zeer veelzijdige (swing) folk-band.
Zij brengen een boeiend en gevarieerd programma van zowel traditionele liedjes en dansmelodieën als meer eigentijdse muziek. Hun muziek leeft, heeft sfeer, betrekt het publiek erbij en geeft het gevoel dat er iets speciaals gebeurt. En dat alles op een hoog kwaliteitsniveau !
Een vaak gehoorde opmerking is dan ook : bij UNICORN wordt je keer op keer verrast, waardoor het optreden boeiend blijft tot aan de laatste minuut.!

Zondag 8 oktober   TIM AKKERMAN    Tims Secret Sessions
Aanvang 15.00 uur    Entree € 12,50
Wie houdt van legendes als Bruce Springsteen en Pearl Jam wordt zeker ook een goede vriend van Tim Akkerman. Een bijzonder aangename muzikant die al 16 jaar zijn muzikale sporen achterlaat in de Nederlandse pop rockmuziek. Als uitstekend gastheer en entertainer neemt Tim je mee op een muzikale reis, waarin zijn voorliefde voor Americana duidelijk doorklinkt. Hij verrast u  met een gebalanceerde mix van eigen werk, composities van zijn grote helden, aangevuld met uiteenlopende ankedotes over inspiratiebronnen van muziek.

Zaterdag 14 oktober  THE HUT PEOPLE
Aanvang 20.30 uur   Entree 10 euro
The Hut People nemen het publiek mee op een muzikale reis rond de wereld. Dit  Engels instrumentale duo heeft zich in de afgelopen 4 jaar bewezen als een van de meest unieke, onderhoudende en meest geliefde acts op de Britse folk scene vandaag!
Dit is een show zoals u nog nooit eerder gezien hebt, feel-good muziek, interactie met het publiek en humor in overvloed.

Zondag 15 oktober PYURE
Aanvang 15.00 uur     Entree € 10
PYURE speelt “Cohen & Cassidy. De uit Zeeland afkomstige 25 jarige zangeres en pianiste Marieke van der Leijé en de 33 jaar oudere zanger en gitarist Jos van Rens spelen de mooiste songs van Leonard Cohen & Eva Cassidy in hun eigen PYURE jasje. Hun roeping is om het publiek te raken en te helen. En dat doen ze! Samen creëren zij een aangename comfortbubbel vol luister- en kleurrijke muziek.

Zaterdag 21 oktober cabaretiere  DORINE WIERSMA
Aanvang 20.30 uur    Entree € 10
In haar show “Gaan we katten?” zet Dorine haar nagels in het leven van vandaag. Met virtuoze gitaarliedjes in allerlei muziekstijlen. Met vlijmscherpe teksten met komische wendingen. Want er valt een hoop te katten.
Bijvoorbeeld op mensen die luidkeels hun hond corrigeren, op fundamentalistische gelijkhebbers, mannen met knotjes, acteervolk en Cito toetsen voor kleuters. Vilein, ongenuanceerd, wraakzuchtig en toch hoopgevend. Dorine Wiersma werd alom bekend met haar, met de Annie M.G.Schmidtprijs bekroonde lied, ‘Stoute Heleen’.

Powered by Blog Grabber