Proost Dinner Show

Na het succes van afgelopen keren zijn er voor het najaar van 2017 weer zes edities gepland. De data zijn zaterdag 14 en 28 oktober, 11 en 25 november, 2 en 23 december waarbij de laatste editie in kerstsfeer…Proost Dinner Show

25-09-2017 15:00 – Ingezonden door Redactie

Na het succes van afgelopen keren zijn er voor het najaar van 2017 weer zes edities gepland. De data zijn zaterdag 14 en 28 oktober, 11 en 25 november, 2 en 23 december waarbij de laatste editie in kerstsfeer zal zijn.
Een ‘aanschuif’ avond voor kleine en/of grote gezelschappen, met als insteek; een fantastische avond uit. Met een gezelschap zit u aan tafel en maakt u onbeperkt gebruik van onze bar en een uitgebreid koud-warm buffet.? Dit vindt allemaal plaats in de grote zaal van Proost. Er wordt een avondvullende show gebracht waarbij uiteenlopende optredens, zanger(essen) en acts op het podium staan. Een avond vol beleving, met zang, dans en entertainment. ?Voor de show is een speciale cast samengesteld die deze avonden zal gaan verzorgen, bestaande uit; Dennis Eijkemans (hij was reeds te zien in allerlei shows, diverse voorstellingen, musicals, het “Efteling theater” en “Disneyland” Parijs, en hij is tevens de bedenker, schrijver en regisseur van deze nieuwe productie), Patrick Gerits (de enige echte huis- Quizmaster en presentator van De Bonte Os en Proost), Silke van Niel (bekend van diverse theatershows, optredens en festivals. Een greep uit het reportoire van Silke zijn;  “the Sound of Music”, de “Buulse Proms” en “K3 zoekt K3”. We kunnen nog veel van haar verwachten, en nu bij Proost!), Roy Goldman (een artiest met ervaring. Onder andere bij “Kuifje” de Musical, Theatergroep VZOD, “Beestenbende”, “Kruimeltje” in het Eftelingtheater, Project “Jesus Christ Superstar” en de huidige voorstelling “Anatevka”) en Kelly van den Boogaard (een veelzijdig zangeres, danser, acrobaat en entertainer met veel ervaring bij diverse musicals, voorstellingen, op tv bij “Goede Tijden, slechte tijden”, de zanggroep “Close Harmony”, “Fame” the Musical, en afgelopen jaar behoorde ze tot de vaste cast van “Soldaat van Oranje”).

De zaal gaat vanaf 19 uur open en de show begint om 19.30 uur. Deze zal avondvullend zijn en het is afgelopen om 24 uur. Kaarten zijn vanaf € 49,50 te reserveren bij De Bonte Os of telefonisch op het nummer 0031 495-491341 en natuurlijk via de website www.proost.nu

Powered by Blog Grabber