Punk in De Posthoorn

Op vrijdag 6 oktober kon een volle Posthoorn genieten van drie optredens van enkele punk legendes uit de regio. De aftrap werd gegeven door Honeymoon Cowboys, ex Siglo XX. Daarna gaven de mannen van Red…Punk in De Posthoorn

14-10-2017 11:19 – Ingezonden door Redactie

Op vrijdag 6 oktober kon een volle Posthoorn genieten van drie optredens van enkele punk legendes uit de regio. De aftrap werd gegeven door Honeymoon Cowboys, ex Siglo XX. Daarna gaven de mannen van Red Zebra het beste van zichzelf. Afgesloten werd door een band uit eigen stad. De Brassers lieten het publiek genieten van oude bekende nummers maar brachten ook enkele nieuwe nummers uit hun repertoire. De afterparty werd verzorgd door Thomas Pargmann uit Berlijn. Foto Frank Emmers

Powered by Blog Grabber