Pupil van de Week

Bij de wedstrijd sv Budel – IVO is Rhune Schouten de Pupil van de Week. Rhune is 10 jaar oud, zit in groep 7 van Basisschool de Robbert in zijn woonplaats Hamont en speelt als verdedigende middenvelder…Pupil van de Week

13-10-2017 11:20 – Ingezonden door Redactie

Bij de wedstrijd sv Budel – IVO is Rhune Schouten de Pupil van de Week. Rhune is 10 jaar oud, zit in groep 7 van Basisschool de Robbert in zijn woonplaats Hamont en speelt als verdedigende middenvelder in JO11-1. Naast sv Budel is Rhune fan van PSV en zijn favoriete voetballer is Messi. Bij sv Budel is Rhune groot fan van zijn broer Joeri, die ook nog in de jeugd speelt. Als Rhune niet aan het voetballen is, dan speelt hij graag gitaar, spreekt hij met vrienden af of speelt hij op zijn PlayStation. Rhune, heel veel plezier als Pupil van de Week en hopelijk breng je ons eerste elftal veel geluk!

Powered by Blog Grabber