Pupil van de Week

Bij de wedstrijd sv Budel – FCV-Venlo is Bart van Cranenbroek de Pupil van de Week. Bart is 10 jaar oud, zit in groep 7 van Basisschool de Boogurt en speelt in de aanval van sv Budel JO11-5. Naast sv Budel…Pupil van de Week

29-09-2017 10:55 – Ingezonden door Redactie

Bij de wedstrijd sv Budel – FCV-Venlo is Bart van Cranenbroek de Pupil van de Week. Bart is 10 jaar oud, zit in groep 7 van Basisschool de Boogurt en speelt in de aanval van sv Budel JO11-5. Naast sv Budel is Bart fan van PSV en zijn favoriete spelers zijn Luuk de Jong, Hirving Lozano en Cristiano Ronaldo. Bij sv Budel is Daan Kooken de favoriete speler van Bart. Naast voetballen vindt Bart het leuk om computerspelletjes te spelen en om televisie te kijken. Bart, heel veel plezier als Pupil van de Week en hopelijk breng je ons eerste elftal veel geluk!

Powered by Blog Grabber